MODEL SOL·LICITANT LA SUSPENSIÓ DEL COBRAMENT DEL LLOGUER

Atesa la situació econòmica, molts empresaris autònoms no podran pagar el lloguer que es meritarà els primers cinc dies d’abril. Abans de simplement tornar el rebut, fora bo provar de negociar una suspensió, reducció, cancel.lació de la renda durant aquests mesos complicats per tots el comerç minorista, ja que no hi ha gent al carrer. Els estancs no estan obligats a tancar, així que la seva millor via és la renegociació. Algunes opcions serien de millor a pitjor:

– Cancel.lar els rebuts de lloguer (condonar-los, és a dir perdonar-los) durant un període fixat

– Reduïr-ne l’import temporalment

– Suspendre el cobrament i passar-lo prorratejat als mesos que restin de 2020

– Una combinació de totes elles

Aquesta renegociació suposa que es faci una ADENDA (afegit) al contracte reflectint allò que s’ha acordat amb relació a les rendes del període i comença amb la petició al propietari (usualment a través de la seva administració de finques). Si no us hi poseu d’acord o un cop l’hàgeu acordat podeu, comunicar-nos-ho als telèfons habituals (934127130)  seguim en marxa, o a xaviertamareu@gruplogic.com MODEL: 

Destinatari: A l’administració de finques

Procediment: Ho hauria de reenviar cada estanquer a l’email del seu ADMINISTRADOR. LA PRIMERA NEGOCIACIÓ LA FA EL CLIENT

REDACCIÓ ADENDA 

Benvolgut/da Sr/Sra.

Us escric en la meva condicio de llogater del local que administreu ubicat a ……………………………………………………………………………………… on s’hi fa una ACTIVITAT DE COMERÇ MINORISTA D’EXPENEDORIA DE TABAC I TIMBRE (ESTANC).

No cal que m’allargui massa sobre la situació generada en el comerç minorista arrel de la declaració d’alerta. L’afectació ha estat massiva i és un fet indiscutit. Els estancs, malgrat que estan autoritzats a obrir, están patint una gran davallada de vendes per causa de la limitació de moviments a la població.

És urgent per la continuitat a llarg termini del negoci, que, de ben segur, un cop passada l’alerta tornarà al seu volum ordinari,  NEGOCIEM DE MANERA AMISTOSA UNA REDUCCIÓ/CANCEL.LACIÓ/SUSPENSIÓ TEMPORAL DEL LLOGUER. Estic segur que la propietat no serà insensible a aquesta situació i veurà que a llarg termini és en interès de tots. Haurien de dir-me alguna cosa quan abans millor. Els pregaria però, que no passessin cap més rebut fins que no n’haguem parlat. És millor no crear despeses ni desencontres innecessaris amb la propietat. Us deixo les meves daes de contacte al peu.

                Cuideu-vos molt.

Nom…………………………………………..

DNI …………………………………………….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *