Implementació del registre de jornada

EL PASSAT 19 DE MARÇ ELS HI VEM ENVIAR UN MAIL INFORMANT-LOS DE QUE EL REIAL DECRET LLEI 8/2019 ESTABLEIX, A PARTIR DE MAIG 2019, L’OBLIGATORIETAT DE LES EMPRESES PER PORTAR UN REGISTRE DE JORNADA PER A TOTS ELS TREBALLADORS, TANT SI SÓN A TEMPS PARCIAL COM A TEMPS COMPLET.

Atès que hem detectat que alguns dels clients no estan complint aquesta obligació, el hi recordem QUE AQUESTA MESURA ÉS ABSOLUTAMENT OBLIGATÒRIA I QUE ÉS EL TEMA ESTRELLA DE LES INSPECCIONS DE TREBALL QUE S’ESTAN DUENT A TERME. L’INCOMPLIMENT D’AQUESTA NORMA POT COMPORTAR SANCIONS GREUS

No hi ha, ara per ara, un model ni un mètode oficial per fer-ho. La manera d’organitzar i documentar aquest registre s’ha d’establir per negociació o acord d’empresa o, si no n’hi ha, per decisió de l’empresari. És a dir, es pot fer amb algun sistema electrònic de fitxatge o bé amb registres amb paper. I cal guardar-lo i tenir-lo a disposició de la inspecció durant 4 anys. ATENCIÓ: NO VAL DIR-LI A L’INSPECTOR QUE JA LI ENVIAREU EL REGISTRE. No són ximples i saben que això vol dir que no ho heu fet i que ho fareu a correcuita.

US TORNEM A ENVIAR ALGUNS MODELS EN PAPER PER PORTAR AQUEST REGISTRE, QUE JA US HAVIEM FACILITAT EN ANTERIORS COMUNICACIONS.

Si ho preferiu fer per mitjans electrònics, aquí van alguns links d’empreses especialitzades que comercialitzen aquest producte:

https://www.grupospec.com/es/soluciones/control-horario

timeneos.com/es/inicio-2/

laeconsulting.net/registro-horario/

https://www.registrojornadalaboral.es/es

https://www.timelaboris.es/

Finalment, RECORDEU QUE EL QUE POSI AL REGISTRE HAURIA DE COINCIDIR, ÒBVIAMENT, AMB LA JORNADA QUE POSA AL CONTRACTE DEL TREBALLADOR. TOT EL QUE SOBREPASSI AIXÒ I NO S’HAGI PAGAT EN NÒMINA COM A HORES EXTRES, L’INSPECTOR US HO FARÀ PAGAR AMB RECÀRREC I SANCIÓ.

MODEL REGISTRE JORNADA AMB HORARIS I EXTRES

MODEL REGISTRE JORNADA AMB HORARIS I SIGNATURA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *